Kocaeli TEM Otoyolu’nda Tırda Yapılan Operasyonda 8 Milyon Bandrolsüz Boş Makaron Bulundu, İki Şüpheli Gözaltına Alındı.

Kocaeli TEM Otoyolu’nda yapılan tır denetiminde, 8 milyon dal bandrolsüz boş makaron bulundu. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, 2 şüpheliye adli işlem başlattı.

Kocaeli TEM Otoyolu'nda yapılan tır denetiminde, 8 milyon dal bandrolsüz

Kocaeli TEM Otoyolu üzerinde gerçekleştirilen bir polis operasyonu sırasında, tırda 8 milyon dal bandrolsüz boş makaron bulundu. Olayla ilgili olarak iki şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kocaeli’deki Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü, kaçakçılığın önlenmesi ve takibi amacıyla ortak bir operasyon yürüttü. Bu çerçevede, önceki gün İzmit TEM Otoyolu’nda İstanbul yönünde durdurulan bir tırda, çekici ve dorsesinde köpek yardımıyla yapılan detaylı arama sonucunda, toplamda 8 milyon dal bandrolsüz boş makaron ele geçirildi. Ele geçirilen makaronlara el konulurken, iki şüpheli hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapıldığı öğrenildi.