Nazilli Belediyesi, bu Şubat ayında gerçekleşen projelere dair bir video klip yayınlayarak, kentteki faaliyetlerini 60 saniyede özetledi.
Yol yapımından sosyal etkinliklere, çevre temizliğinden hayvan barınağı hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede çalışmalar yürüten Nazilli Belediyesi, ayı en verimli şekilde geçirdi.
28 gün içinde birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, “Şubat ayının ilk haftasında Şirinevler Mahallesi’nde 265 Sokak’taki 2. ve 3. etap çalışmalarını başlattık. Aynı zamanda Işıklar’da çökmüş olan bir yolun onarımına da müdahale ettik. Soğuk havaların etkisiyle yakacak yardımlarımızı artırarak daha fazla aileye destek olduk. Ayrıca, belediyemizde kurulan ilk çok sesli çocuk korosu için kayıt almaya başladık. Çocuk hastalıklarının yaygınlaşmasını önlemek amacıyla oyun alanlarımız dezenfekte edildi. Ayrıca, vatandaşlarımızın refahını artırmak adına zabıta ekiplerimiz, fiyat etiketlerini kontrol etti ve sahada denetimler gerçekleştirdi. Sevindikli Mahallemizde uzun zamandır bekleyen yolları parke taşları ile kaplayarak hizmete açtık. Sokak hayvanları için bir sahiplendirme kampanyası başlattık. Deprem, ilk yardım ve uyuşturucu ile mücadele konularında düzenlediğimiz seminerlerle, hem halkımızın hem de belediye personelinin bilgi seviyesini artırmayı hedefledik. Yeşil alanlarımızın iyileştirilmesi için parklara yeni banklar yerleştirdik ve mevcut bankların bakımını gerçekleştirdik. Ayakkabıcılar sokağının üst kısmını yenilemek için projelere başladık ve esnafımızla görüşmeler yaptık. Yeni Sanayi ve Yeşilyurt Mahallelerimizde yol yenileme çalışmaları gerçekleştirdik. Cumhuriyet, Yeşil, Yıldıztepe ve Dumlupınar Mahallelerimizde temizlik, peyzaj ve yol çalışmaları yapıldı. İlk kez düzenlenen mahalle buluşmalarında İstiklal Mahallesi’nde halkımızla bir araya geldik. Ayrıca, sadece belediyemiz bütçesi ile 12 yeni temizlik aracı satın alarak halkımızın hizmetine sunduk. Sizler için her gün daha fazla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.