NURAY SAYARI 29 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI KOÇ BURCU


Sohbetlerinizin bol olduğu bir gündesiniz. Sevdikleriniz sizinle eğlenmeyi seviyor. Bugünlerde sevecen, samimi tarafınız ağır basmakta. Kendinizce bazı düşünceler içine giriyorsunuz ancak bu düşüncelerin sizi üzmesine izin vermeyin. Çevrenizde kendini çok beğenmiş, çokbilmiş insanlar var ama bu insanlar hiç sizlik değil. İş hayatınız baya aktif görünüyor. Ulaşamayacağınız hiçbir şey yok.Aşkta durgunluk var, belki de sizden bir adım bekliyordur ? Parasal konulara fazla takıldığınızı düşünüyorum bunlara fazla takılmayın, sizin kalbiniz zengin. Başınızdan geçecek bazı olaylarla ve şahit olacağınız durumların etkisiyle bakış açınız değişmesi muhtemel.

Boga

NURAY SAYARI 29 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI BOĞA BURCU


Değişik bir yapınız var doğrusu. Gezmeyi,eğlenmeyi, farklı şeyler yapmayı seviyorsunuz. Sizi siz yapan da bu aslında, deli dolu birisiniz. Bu ara kaybedeceğiniz bir şey yok. Hayatı akışına bırakın. Aşk hiç ummadık anda umulmadık yerden kapınızı çalabilir, hayırlı demenizde fayda var. Aileye düşkünlüğünüz ön planda bu zamanlarda. Özlediğiniz birileri var ama ya o bunun farkında değil yada siz iletemiyorsunuz. Maddi anlamda kendinizi biraz sıkmalısınız, gelecek için. İçinizde bir huzursuzluk var gibi. Kafanıza her neyi takıyorsanız eğer, bu size hiç yakışmadığını söylesem yalan söylemiş olmam herhalde.

Ikizler

NURAY SAYARI 29 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İKİZLER BURCU


Görüyorum ki biraz üzgünsünüz, bu ara canınız bir şeye sıkılmış. Hayatta daha önemli şeylerin olduğunu asla unutmayın, özellikle aileniz gibi. Duygu seli yaşıyorsunuz ve karışık duygularınızla bu selde boğuldu boğulacak gibisiniz. Arkadaş çevrenizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Arkanızdan atıp tuttuğunu düşündüğünüz insanlar olabilir bu günlerde. Sizin bu durum karşısında içinizi ferah tutmanız gerekmekte. Ailenizin bir tık ön planda tutmanız gereken bir dönemdesiniz. Çevrenizden alacağınız birtakım sevgi hisleri veya cümleleri ile mutlu olmanız olası. Sizin sevecen,sempatik,neşeli olarak bilmelerinin yanında inatçı olduğunuz için sorunların hepsi sizi çektiğini düşünebilirsiniz. Biraz zor dönem geçireceğinizi düşünüyorum. Ancak her şeye rağmen surat asmak yok, gülümseyin.

Yengec
NURAY SAYARI 29 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI YENGEÇ BURCU


Dostlarınız sizi hayranlıkla dinleyip takip etmeleri an meselesi. Mimikleriniz ve tepkileriniz o kadar sevecen ki, çevrenizdeki kişiler sizden gözlerinizi alamıyor. Fakat aile içinde tatsızlık olacağını düşünüyorum, neyse ki her bir şeyde olduğu gibi bu sorunda geçici. İş hayatınız olumlu ama yinede dikkatli olmalısınız. Eşinize veya sevgilinize bağlılığınızın sebebi ve önemini  kavrayabilmeniz için yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, bu fırsatları geri tepmeyin. Huzurlu olma isteğiniz biraz daha artacak gibi, huzur ararken sağlığınızı da gözden kaçırmamanız gerekmekte.

Aslan

NURAY SAYARI 29 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI ASLAN BURCU


Sıcak tavırlarınız yine üzerinizde. Birinin gözü yine sizde, dikkatli olmalısınız. Başarınız,güzelliğiniz(yakışıklılığınız), hayata karşı tutumunuzu kısacası  sizi yine çekemeyen birileri var sanırsam. Her zamanki gibi başarı ve hayat yine sizden yana. Mutluluğunuzu birileriyle paylaşırken üzüntünüzü içinize gömerek saklayacağınız, çekingenliğinizin ağır basacağı bir döneme giriş yapabilirsiniz. Bu gayet normal. Siz her ne kadar bu döneme girecek olsanız da mutluluğunuzu paylaştığınız gibi yakınlarınıza hüznünüzü de paylaşmayı ihmal etmeyin. Harcamalarınıza da bu doğrultuda dikkat etmeniz gerekebilir.

Basak

NURAY SAYARI 29 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI BAŞAK BURCU


Güne mutlu başlayacaksınız. Önemli teklifler alabilme ihtimali olan bir gün. Sevgiliniz veya sevdiğiniz insanlarla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Kariyer yapmanız an meselesi. Bazı kötümser düşünceli insanların gazabına uğramamak için çevrenizdeki insanları daha iyi gözlemleyip, tedbirinizi almanız gerekebilir. Moral ve motivasyonunuzun  her şeye rağmen  oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum. Buna bağlı olarak kendinizle barışık olacağınızı için yeni insanlar, yeni yerler görmek isteyebilirsiniz. Daha öncelerde farklı düşündüğünüz bir olay için bu günlerde farklı bir bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz.

Terazi

NURAY SAYARI 29 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI TERAZİ BURCU


Küçük ayrıntılarla boğuşuyorsunuz sanki ? Küçük şeylere fazla takılmayın, sonuç itibariyle küçük. Daha öncelerde kendisine/kendilerine  verdiğiniz değeri  o değeri beklemekte. Maceracı bir yapınız var ve bu sizin daldan dala atlamanıza neden oluyor. İş hayatınızda ufak çaplı dalgalanmalar mevcut olabilir. Çevreniz tarafından seviliyor, saygı görülüyorsunuz. Önemsiz olduğunu düşündüğünüz büyük nasihatları alacaksınız ancak bunlar sizin karşınıza çıkması an meselesi, kulak ardı etmemeniz gerekmekte. Özgür olup macera yaşamak isteyeceksiniz ama çok sakin bir gün sizi bekliyor.

Burçlar Nuray Sayari 26 Nisan 2024 Cuma Günlük Burç Yorumları – Astroloji Burçlar Nuray Sayari 26 Nisan 2024 Cuma Günlük Burç Yorumları – Astroloji

Akrep

NURAY SAYARI 29 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI AKREP BURCU


Mutlu olmayı başarıyorsunuz. Mutlu olmak tam sizlik zaten. Biraz korkularınız var ama korkularınızı bastırmanız gerekebilir. Her sıkıntınız geçici. Bugün mutluluk var üzerinizde, sebebi belli olan bir kişi olabilir ama bu kişi maalesef ki yanınızda olamayan. Böyle bir durumla karşılaşmanız varsa eğer üzüntünüzle karşınızı da üzebilirsiniz, kendinizi de karşınızdakini de üzmemelisiniz. Bakış açınızda değişiklikler mevcut. Artık daha kararlı,daha istikrarlı ve daha mantıklı kararlar verme yolunda ilerleyiş gösteriyorsunuz. Aşkın kudreti sizden yana. Birine karşı kırgınlığınız olabilir ama bunu anlatabilmeniz biraz zaman alacak. Ailenizle aranızda ufak bir çekişme yaşanabilir. Bu sefer haksızlık payınız yüksek olabilir. İleriye dönük planlarınız olacak ve maddi anlamda olan bu planlarınız olumlu neticelendirilecek.

Yay


NURAY SAYARI 29 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI YAY BURCU


Bugün karamsarlıktan uzak, kendinizi iyi hissedeceğiniz işler yapmaya özen göstereceksiniz. Bunun üstüne çevrenizdekiler canınızı sıkacak tavırlar sergileyebilir, bunlardan birinin yakın arkadaşınız olduğunu düşünüyorum.  Bu durumdan dolayı kendinizi sıkılmış, hayattan bıkmış gibi hissedeceksiniz. Elinizi sıkıca tuttuğunu düşündüğünüz kişiler elinizi bırakabilirler. İşte bu yüzden tozpembe gözlüklerinizi çıkarıp etrafınıza kendi gözlerinizle bakmanız gerekmektedir. Çocukça düşüncelerinizden uzaklaşacak, aileniz bu durumdan dolayı sizinle daha sıkı bir ilişki kurmak isteyebilir. Maddiyat ve aşk hayatınızda bugünlük bir hareketlilik olmayabilir.

Oglak


NURAY SAYARI 29 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI OĞLAK BURCU


Sakin bir yapınızla birlikte sinirli yapınız bir arada. Tam bir canlı bomba gibi bir durum. Fevri çıkışlarınızla kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz, daha dikkatli olmanızda fayda var. Tavırlarınızı gözden geçirip, kendinizi analiz etmenizde fayda var. Bu psikolojinizden dolayı dostlarınızı kırabilir, geçici küslüklerin olabileceği bir gün. Her bir olumsuzluğun üstüne hediye erbabında işleriniz tıkırında olacak. Aşk hayatınızda biraz temkinli davranmanız gerekecek. Sevdiğiniz kişiye karşı da fevri tavırlarınızdan dolayı üzüntü yaratabilirsiniz. Oğlak burcunun bugün tamamıyla dikkat etmesi gerektiği bir gün.

Kova
NURAY SAYARI 29 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI KOVA BURCU


Fazla sinirli yapınız olmamasın rağmen bazı kişi veya durumlar sizi çileden çıkarıyor. Sabırlı yapınızı sınayacak bir takım insanlarla karşılaşabilirsiniz. İstifinizi kesinlikle bozmamalısınız. Hayatı tam da akışına bırakacağınız bir gün. Hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini ve böylelikle çevrenizden insan kaybetmemeniz için doğru bir müdahale olacağını düşüneceksiniz ancak bırakın her şeyi kendi haline, gerçek dost zor ve dar zamanda belli olur. Ailenizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Burada yaşayacağınız hüznünüzü iş hayatına yansıtmayıp sabrınıza devam ederseniz iş hayatınızda başarıyı yakalayacaksınız. Her şeyden önce kendiniz için yaşadığınızın farkına varmalısınız. Maddi anlamda dara düşebilirsiniz, ancak maddi anlamda ihtiyaç olan müdahaleleri yerinde ve zamanında yapmalısınız.

Balik

NURAY SAYARI 29 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI BALIK BURCU


Kafanız çorba olmuş durumda. Neye elinizi atsanız yüzünüze gözünüze bulaşıyor gibi hissedeceğiniz bir gün. Duygusal anlamda kendinizce değişmelere uğrayacaksınız. Arkadaş çevrenizde size yakın olan bu dostunuz bu hissettiklerinizden dolayı farkında ve sizin bu halinize dayanamıyor. Her ne kadar olgunlaştığınızı görseniz de aileniz sizi hala küçük bebekleriymişsiniz gibi seviyor ve sarıyorlar. Bu tavırlarından dolayı ailenizi kırmaya yatkın bir gündesiniz. Bu konuda çok dikkatli olmalısınız. Aile içerisinde maddiyat açısından zorlanacağınızı ancak bir süre sonra elinize herhangi bir yerden geçecek olan parayla rahatlayacağınızı söyleyebilirim. Sevdiğinizi düşündüğünüz birinden tam olarak emin değilsiniz. Geleceğe yönelik daha kararlı ve açık planlarla adımlar atmak istiyorsunuz bugünlerde. Çevrenizde size karşı mutluluk saçacak insanları kırmamaya gayret gösterin, yapacağınız ufak bir ters hareketle kırılgan yapılı dostlarınıza kalıcı hasarlar verebilirsiniz. Şans ve mutluluk bugün sizden yana.