Samsun'da Tüpgaz Bayisinde Yangın Çıktı
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan bir tüpgaz bayisinde çıkan yangın, bitişikteki iş yerlerine ve 6 katlı bir apartmanın dairelerine sıçradı. Yangın, henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı ve kısa sürede büyüyerek çevreyi tehdit etmeye başladı.
Yangın sırasında iş yerindeki tüpler peş peşe patladı. Bu durum, çevrede büyük bir panik yaşanmasına neden oldu. Olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangına müdahale ederek söndürme çalışmalarına başladı. Ayrıca, Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne ait TOMA da yangın söndürme çalışmalarına destek verdi.
Yangın anında oluşan yoğun dumandan, aralarında itfaiye personelinin de bulunduğu 4 kişi etkilendi. İlk müdahale olay yerindeki ambulanslarda yapıldı ve hastaneye kaldırıldılar. İtfaiye ekiplerinin yangını tamamen kontrol altına alabilmek ve soğutma çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.





