Bodrum FK'nın Başarısı
Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Pendikspor galibiyetinin ardından, “Yolun sonu inşallah Konya'da şampiyonluk” ifadelerini kullandı.
Trenyol 1. Lig play-off çeyrek finalinde, Bodrum FK, sahasında Pendikspor'u 2-0 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Yılmaz, “Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz. İnşallah devamı gelecektir” açıklamasını yaptı.
Maç Analizi ve Gelecek Hedefler
Yılmaz, maçla ilgili olarak, “Pendikspor bu ligin en güçlü takımlarından bir tanesi. Tek maçlık bir karşılaşma olduğu için iki takım da dengeli başladı. İlk yarıda fazla pozisyon olmadı, ama ikinci yarıda gerçek oyunumuzu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Art arda gelen gollerle güzel bir galibiyet aldık” dedi.
Pendikspor'un teknik sorumlusuna ve oyuncularına da tebriklerini ileten Yılmaz, “Yolumuza devam ediyoruz. Daha önceki röportajlarımızda söylediğimiz gibi; inşallah 4 maçımız vardı, şimdi 3 maçımız kaldı. Önce pazartesi günü Çorum'la burada oynayacağız, sonra deplasmana gideceğiz. O maçı da kazanarak finalde Bodrum halkının, Bodrum seyircisinin ve bizim özlediğimiz Süper Lig'e kavuşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.





