Siirt'te Şüpheli Ölüm Olayı

Siirt'te bir kişi, evinin önünde ölü olarak bulundu. Olay, Sakıp Beygo Caddesi‘nde meydana geldi. Bayram namazı saatlerinde, yerde hareketsiz yatan bir adamı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları ilk kontrolde şahsın 42 yaşındaki Ö.B. olduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İncelemeler Devam Ediyor

Polis ekipleri, olayın gerçekleştiği cadde üzerinde ve çevresinde geniş çaplı incelemelere başladı. İlk incelemeler sonucunda olayın cinayet olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Talihsiz adamın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Kaynak: Haber Kenti // Haber Servisi