Susurluk'ta Halı Saha Filesine Sıkışan Karga Kurtarıldı

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde, belediyeye ait halı sahanın filesine takılan bir karga, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, Susurluk Belediyesi'ne ait halı sahada bir karganın filesine sıkıştığı fark edildi. Olayın ardından, durumu bildiren vatandaşlar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Susurluk İtfaiye ekiplerini bölgeye çağırdı.

İtfaiye ekipleri, olay yerine ulaşarak, halı saha filesine takılan kargayı dikkatlice bulunduğu yerden çıkardı. Ekiplerin gerçekleştirdiği müdahale sonrasında karganın sağlık durumu kontrol edildi ve herhangi bir yaralanma tespit edilmedi.

Kurtarılan karga, yapılan kontrollerin ardından doğal yaşam alanına bırakıldı. Bu tür olaylar, hayvanların korunması ve doğal yaşam alanlarına dönüşlerinin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı