U20 Milli Takım, Akdeniz Oyunları'nda Kuzey Makedonya'yı 3-0 ile geçti
2026 Akdeniz Oyunları'ndaki ikinci maçında U20 Milli Futbol Takımı, Kuzey Makedonya'yı 3-0 mağlup etti. İtalya'nın Taranto şehrindeki Nuovarredo Arena'da oynanan karşılaşmada, Özder Özcan gollerini 27. dakikada penaltı, 42 ve 60. dakikalarda kaydetti. Grubun diğer maçında Tunus, Fas'ı 1-0 yendi.
TFF Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Akçay, bu önemli mücadeleyi tribünden takip etti. Ay-yıldızlılar, bir sonraki karşılaşmasını 26 Ağustos Çarşamba günü Tunus ile oynayacak. U20 Milli Takımı, A Grubu'nda Fas, Tunus ve Kuzey Makedonya ile mücadele ediyor. B Grubu'nda ise İtalya, Cezayir, Kosova ve Arnavutluk yer alıyor.
Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar, bir üst tura yükselecek. Üst turda grup birincileri, diğer grubun ikincisi ile eşleşerek yarı final oynayacak. Final maçı ise 30 Ağustos Pazar günü saat 20.00'de başlayacak.





