Aydın’ın Koçarlı, Kuşadası ve Söke ilçelerinde yürütülen operasyonlar sonucunda uyuşturucu madde kullanan kişiler gözaltına alındı.
Koçarlı, Kuşadası ve Söke İlçe Jandarma Komutanlıkları, uyuşturucu madde satıcıları ile kullanıcılarına karşı kapsamlı bir çalışma düzenledi. Bu çalışmalar sırasında M.B.K, K.Ç, E.Y, Z.G.K, M.K, E.E, M.D, S.K, A.G, M.Ç ve F.Ö isimli şüphelilerin uyuşturucu madde kullandığı belirlendi. Özellikle M.B.K, M.K ve S.K isimli şahıslardan esrar ve metamfetamin gibi maddelerin bulunduğu kaydedildi. Gözaltına alınan tüm şüphelilerle ilgili adli süreçlerin devam ettiği bildirildi.
ADANA’DA AĞAÇLIK ALANDA TABANCA İLE ÖLDÜRÜLMÜŞ OLARAK BULUNAN 2 ÇOCUK ANNESİ 32 YAŞINDAKİ KADININ UYUŞTURUCUNUN ETKİSİYLE YAŞANAN KÜFÜRLEŞME YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKARKEN, OLAYLA İLGİLİ 3 KİŞİ TUTUKLANDI. MURAT A., SAVAŞ G., HALİLM İBRAHİM A.
OLAYIN GERÇEKLEŞTİĞİ ALAN
GAMZE ALIR