Aydın’da Uyuşturucu Kullanıcılarına Yönelik Operasyon: Çok Sayıda Şahıs Yakalandı

Aydın’ın Koçarlı, Kuşadası ve Söke ilçelerinde jandarma tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda M.B.K, K.Ç, E.Y, Z.G.K, M.K, E.E, M.D, S.K, A.G, M.Ç ve F.Ö yakalandı. M.B.K, M.K ve S.K’dan esrar ve metamfetamin ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem sürüyor.

Aydın'ın Koçarlı, Kuşadası ve Söke ilçelerinde jandarma tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu

Aydın’ın Koçarlı, Kuşadası ve Söke ilçelerinde yürütülen operasyonlar sonucunda uyuşturucu madde kullanan kişiler gözaltına alındı.

Koçarlı, Kuşadası ve Söke İlçe Jandarma Komutanlıkları, uyuşturucu madde satıcıları ile kullanıcılarına karşı kapsamlı bir çalışma düzenledi. Bu çalışmalar sırasında M.B.K, K.Ç, E.Y, Z.G.K, M.K, E.E, M.D, S.K, A.G, M.Ç ve F.Ö isimli şüphelilerin uyuşturucu madde kullandığı belirlendi. Özellikle M.B.K, M.K ve S.K isimli şahıslardan esrar ve metamfetamin gibi maddelerin bulunduğu kaydedildi. Gözaltına alınan tüm şüphelilerle ilgili adli süreçlerin devam ettiği bildirildi.