Adana’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında, üç aracın karıştığı olayda iki kişi yaralandı. Kazada, bir cipin aydınlatma direğine çarpmasıyla direk devrildi.
Olayın detaylarına göre, kaza Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi’nde, Mehmet Nuri Sabuncu Bulvarı üzerinde gerçekleşti. İddialara göre, sürücüleri henüz kimlikleri belirlenemeyen 01 AUT 646 plakalı Volkswagen cipi, önce kırmızı ışıkta duran 01 PB 877 plakalı Toyota otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın ardından cip, yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak durabildi ve bu darbe sonucu direk yan yatmış oldu.
Aynı anda, bu çarpmanın ardından 01 DIM 92 plakalı başka bir Toyota otomobil de cipe arka taraftan çarparak kazanın büyümesine neden oldu. Olayı gören vatandaşların yardım çağrısı üzerine, çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve Cankur ekipleri olay yerine sevk edildi. Sıkışan iki kişi, Cankur ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaza sonucunda araçlarda ciddi maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili olarak polis inceleme başlattı.