Afyonkarahisar’da Bayram Sonrası Araç Yoğunluğu Artış Gösterdi

Afyonkarahisar’da Ramazan Bayramı tatilinin bitmesiyle araç yoğunluğu arttı ve bu yoğunluk özellikle İstanbul ve Ankara yönünde gözlemlendi. Polis, Sandıklı ilçesindeki kavşaklarda denetimlerini sıklaştırarak sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyardı.

Afyonkarahisar'da Ramazan Bayramı tatilinin bitmesiyle araç yoğunluğu arttı ve bu

Ege Bölgesi’nin önemli bir geçiş noktası olan Afyonkarahisar’da, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili sonrasında trafik yoğunluğu artış gösterdi. Özellikle İstanbul ve Ankara yönüne doğru bir yoğunluk yaşandığı gözlemlendi.

Afyonkarahisar-Antalya karayolu üzerinde, bayram sonrası araç trafiği yoğunlaştı. Dün akşam saatlerinde başlayan yoğunluk, bugün de devam etti ve artış kaydedildi. Bu nedenle, polis ekipleri kavşaklarda denetimlerini sıklaştırdı. Sandıklı ilçesinde bulunan kavşaklarda trafik güvenliğini sağlamak amacıyla önlemler alan polis, sürücüleri emniyet şeridini kullanmamaları ile trafik kurallarına riayet etmeleri konusunda uyardı. Yoğunluk nedeniyle bazı bölgelerde trafik akışında yavaşlamalar ve maddi hasarlı kazaların yaşandığı bildirildi. Gece geç saatlere kadar bu yoğunluğun devam etmesi bekleniyor.