Afyonkarahisar’da İlçe Müftüleri Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Afyonkarahisar’da yapılan ‘İlçe Müftüleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ Lütfü İmamoğlu başkanlığında toplandı. Çobanlar’da gerçekleştirilen etkinlikte, müftülük faaliyetleri değerlendirildi ve gelecekteki çalışmalar görüşüldü. İmamoğlu, müftülere katkıları için teşekkür etti.

Afyonkarahisar'da yapılan 'İlçe Müftüleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı' Lütfü İmamoğlu

Afyonkarahisar’da ‘İlçe Müftüleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’, İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu’nun liderliğinde gerçekleştirildi.

Her ay farklı bir ilçede düzenlenmekte olan bu buluşmanın Nisan ayı oturumu, Çobanlar ilçesinde yapıldı. Toplantıya İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu’nun yanı sıra İl Müftü Yardımcısı Harun Küçük ve toplamda 17 ilçe müftüsü katıldı. İlk olarak, İmamoğlu, Çobanlar İlçe Müftüsü Selahattin Bozkurt’u makamında ziyaret etti. Ardından, Çobanlar Kaymakamı Nazmi Yücel ve Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş’a da nezaket ziyaretinde bulunuldu. Toplantıda, müftülüklerin yürüttüğü faaliyetlerin değerlendirilmesi yapılarak, gelecekte gerçekleştirilecek çalışmalar üzerinde de fikir alışverişinde bulunuldu. İl Müftüsü İmamoğlu, toplantıya katılan ilçe müftülerine destekleri için teşekkür etti ve başarı dileklerinde bulundu. Program, Merkez Yeni Mahalle 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun ziyaretiyle tamamlandı.