AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ramazan süresince kurulan gönül sofralarının toplumsal dayanışmayı artırdığını ifade etti. Bayram sonrası Denizli için daha kararlı ve etkili bir çalışma dönemine geçeceklerini belirten Subaşıoğlu, Ramazan'ın ardından teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Denizli halkının bayramını kutlayan Subaşıoğlu, bu manevi atmosferin kente önemli katkılar sağladığını dile getirdi.

Ramazan ayının AK Parti teşkilatları için yoğun ve verimli geçtiğini belirten Subaşıoğlu, Denizli'nin 19 ilçesinde aktif saha çalışmaları yürüttüklerini vurguladı. Vatandaşlarla sürekli bir araya geldiklerini söyleyen Subaşıoğlu, “Mübarek Ramazan ayını teşkilatlarımızla birlikte büyük bir seferberlik ruhu ile geçirdik. İftar sofralarında, sahur vakitlerinde ve teravihlerde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Gönül sofralarımızda ekmeğimizi paylaştık, dertlere ortak olduk. Bu süreçte Denizli'deki kardeşlik bağlarının daha da kuvvetlendiğini görmek bizleri mutlu etti” diye konuştu.

Bayram sonrası süreçle ilgili kararlılık mesajı veren Subaşıoğlu, “durmak yok, yola devam” prensibiyle çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Ramazan ayının kendileri için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen Subaşıoğlu, “Ramazan ayı bizlere hem manevi hem de moral anlamında bir yenilenme süreci sağladı. Şimdi bu enerjiyi Denizli'miz için daha fazla hizmet üretmek adına kullanacağız. Şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda projelerimizi hayata geçirmek ve vatandaşlarımızın taleplerine hızlı çözümler üretmek için gece gündüz demeden çalışacağız” ifadesini kullandı. AK Parti olarak hedeflerinin Denizli'yi her alanda örnek bir şehir haline getirmek olduğunu ifade eden Subaşıoğlu, “Bizim tek amacımız bu şehre ve milletimize hizmet etmektir. Bu doğrultuda kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı