AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, Akçadağ’da düzenlenen iftar etkinliğinde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bu özel program, Ramazan ayının son iftarını kutlamak amacıyla organize edildi ve yerel sakinler katıldı.
Etkinlikte, Kozluca Mahalle Muhtarı Vedat Akgün konukseverliği ile öne çıktı. Milletvekili Tüfenkci ve Başkan Ulutaş, iftar esnasında muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte sofrayı paylaştı; ayrıca yerel halkın taleplerini dinleyerek önemli notlar aldı.
Başkan Ulutaş, yaptığı konuşmada 6 Şubat 2023’de meydana gelen depremler sonrası süren inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini vurguladı. Kırsal ve merkezi bölgelerde eş zamanlı çalışmaların yürütüldüğünü belirten Ulutaş, yeni bir Akçadağ yarattıklarını ve bu sürecin, mahalle muhtarları ile vatandaşlarla olan sürekli iletişim sayesinde ilerlediğini dile getirdi.
Milletvekili Tüfenkci ise etkinliğe ev sahipliği yapan Mahalle Muhtarı Akgün’e teşekkür ederken, Akçadağ’daki inşaat süreçlerini yakından takip ettiklerini ve vatandaşların ihtiyaçlarına göre çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti. Kent genelinde ve Akçadağ’da yürütülen çalışmaların konteynerlerde son bulana kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.