Akgül ve Kayaalp, Bahçeli ile Güreşin Geleceğini Görüştü

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül ve Rıza Kayaalp, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Bu önemli görüşmede, güreşin geleceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Güreşimizin geleceğine ilişkin değerlendirmelerimizi paylaşarak, Türk ve dünya güreşinin geleceği adına genel başkanımızın kıymetli desteklerini talep ettik” ifadelerini kullandı. Ziyaretin anısına, milli takımlar için özel olarak hazırlanan kurt figürlü mayo hediye edildi.

Ayrıca, Hakkari Cilo Dağları'nda gerçekleştirilen organizasyonda ortaya çıkan Türk bayrağı ve güreşi simgeleyen o unutulmaz tablo da Bahçeli'ye takdim edildi. Akgül, güreşin yalnızca Türkiye'de değil, Türk dünyasında da daha güçlü yarınlara ulaşması için çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Genel başkana, Türk sporuna ve güreşine verdikleri desteklerden dolayı şükranlarını sundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı