Aksaray’da 16 Yıl Hapis Cezası Olan Yağmacı JASAT Operasyonuyla Yakalandı

Aksaray’da JASAT dedektifleri, 16 yıl 8 ay hapis cezası bulunan D.B.’yi bir araçta yakaladı. Gece vakti yağma suçu nedeniyle aranan D.B., düzenlenen operasyonla gözaltına alındı ve cezaevine gönderildi.

Aksaray'da JASAT dedektifleri, 16 yıl 8 ay hapis cezası bulunan

Aksaray’da, yağma suçuyla ilgili olarak aranan ve kesinleşmiş 16 yıl 8 ay hapis cezası bulunan bir kişi, JASAT dedektiflerinin gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı.

Operasyon, Aksaray’ın merkezine yönlendirilen bir araca odaklanarak yapıldı. Edinilen bilgilere göre, aranan kişilerin tespit edilmesi için çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri, “gece saatlerinde birden fazla kişi tarafından gerçekleştirilen yağma” suçundan aranan D.B. adlı şahsın Aksaray’ın merkezinde bulunduğunu belirledi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonuyla şahsın yakalanmasına yönelik bir operasyon planlayan JASAT dedektifleri, üç gün süren inceleme ve araştırma neticesinde D.B.’nin bulunduğu araca operasyon düzenledi. Söz konusu araçta şüpheli, gözaltına alınırken, İl Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemleri tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edilerek cezaevine gönderildi.