Akyazı’da Ardiye Yangını Kontrol Altına Alındı, İnceleme Başlatıldı

Sakarya’nın Akyazı ilçesindeki Batakköy Mahallesi’nde bir ardiyede ekmek yaparken yangın çıktı. Yangın, vatandaşların ihbarıyla itfaiye ve polis ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Maddi hasarın oluştuğu olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Sakarya’nın Akyazı ilçesindeki Batakköy Mahallesi'nde bir ardiyede ekmek yaparken yangın

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde ekmek yapımı sırasında bir ardiyede meydana gelen yangın, hızla müdahale eden itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Batakköy Mahallesi’ndeki 10008. Sokak’ta gerçekleşen olay, ekmek pişirilirken alevlerin yükselmesiyle başladı. Yangın dumanlarını gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne iletti. Hızlıca olay yerine ulaşan itfaiye ve polis ekipleri, yangını kontrol altına almak için çalışmalara başladı. Ayrıca, Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM) de bu süreçte destek sağladı.

Yangının neden olduğu maddi hasar araştırmalarına ise derhal başlandı.