Aliağa Belediyesi, Ramazan Ayı’nda Geleneğini Sürdürüyor: Yeni Mahalle’de Toplu İftarlar Başlıyor

Aliağa Belediyesi, Ramazan boyunca her gün sıcak yemek sunarak toplu iftar geleneğini sürdürüyor. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Yeni Mahalle Düğün Salonu’ndaki hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, tüm vatandaşların Ramazan ayını kutladı.

Aliağa Belediyesi, Ramazan boyunca her gün sıcak yemek sunarak toplu

Aliağa Belediyesi, her sene olduğu gibi bu Ramazan’da da geleneksel toplu iftar etkinliğini Yeni Mahalle Düğün Salonu’nda devam ettiriyor. 11 ayın sultanı olarak bilinen Ramazan’da, vatandaşlara her gün sıcak yemek hizmeti sunarak dayanışma ruhunu pekiştirmeyi amaçlıyor. İftar yemekleri, toplumsal bağları güçlendirirken, Ramazan’ın manevi havasına uygun bir atmosferde gerçekleştirilecek.

Belediye, Aliağa halkını bir araya getirmek için özenle düzenlenmiş iftar sofraları hazırladı. İftar yemeğinin sunulacağı salonda kontrollerde bulunan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Yeni Mahalle Düğün Salonu’nda Ramazan süresince yapılacak olan iftar programı için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Ramazan ayınız mübarek olsun, oruçlarımız kabul olsun” diyerek, Aliağalıların Ramazan ayını kutladı.