Altınordu’da Kar Yağışı Sonrası Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu’da etkili kar yağışının ardından, yaya ve araç ulaşımını kolaylaştırmak için temizlik çalışmaları başlattı. 80 personelle yürütülen çalışmalar, cadde güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'da etkili kar yağışının ardından, yaya ve

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ekipleri, Altınordu’nun merkezinde etkisini artıran yoğun kar yağışı sebebiyle, iş makinelerinin giremediği ve halkın sıkça kullandığı caddelerde temizlik çalışmaları yürüttü.

İl genelinde kendini gösteren kar yağışının ardından harekete geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla yoğun mesai harcıyor. Altınordu’da hem araç hem de yaya trafiğinin aksamadan devam etmesi için Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı bünyesinde görevli 80 çalışan, temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çerçevede ekipler, yaya güvenliğini sağlamak amacıyla Süleyman Felek, Sırrıpaşa, İsmetpaşa, Hükümet, Fatih, Fahrettin Önsal, İbni Sina ve Ahmet Cemal Mağden Caddelerinde karları temizledi.