Antalya’da 19 yaşındaki genç kız evinde ölü olarak bulundu, ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek.

Antalya’da 19 yaşındaki Feride Hiranur Demir, yalnız yaşadığı evde ölü bulundu. Kuzeni tarafından hareketsiz halde bulunan genç kızın ölümü şüpheli bulunarak, otopsi yapılacak. Hiranur’un uyku hapı ve antidepresan kullandığı öğrenildi.

Antalya'da 19 yaşındaki Feride Hiranur Demir, yalnız yaşadığı evde ölü

Antalya’da 19 yaşındaki Feride Hiranur Demir, yaşadığı dairede hayatını kaybetmiş halde bulundu. Genç kızın ölüm sebebinin kesin olarak belirlenmesi için otopsi yapılacak.

Olay, Muratpaşa ilçesindeki Gençlik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Feride Hiranur Demir’in ailesi bir süredir kendisine ulaşamamıştı. Bunun üzerine, kuzeni sabah saatlerinde Hiranur’un yaşadığı apartmana geldi. Çeşitli şekillerde kapıyı çalmasına rağmen yanıt alamayan kuzeni, çilingir çağırarak içeri girmeyi başardı. Kuzeni, salonda genç kızı hareketsiz bir şekilde bulduktan sonra durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde genç kızın hayatını kaybettiğini saptadı. Belediye tabibi, durumu şüpheli bulduğundan, olay yeri inceleme ekipleri de adrese yönlendirildi. Hiranur’un cesedi, cumhuriyet savcısının ve inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Bu arada, Hiranur’un uyku hapı ve antidepresan kullandığı öğrenildi. Ölüm nedeni, gerçekleştirilecek otopsi sonrasında netleşecek.