Antalya’da, Belarus uyruklu bir adam, uzun süre arkadaşlarının WhatsApp grubuna yanıt vermeyince yalnız yaşadığı dairesinde ölü bulundu.
Olay, saat 22.00 civarında Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın zemin katında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Siarhei Budnik (54) isimli Belarus vatandaşı, bir süredir mesajlarına dönüş yapmayan arkadaşları tarafından merak edildi. Kapıyı çalmalarına rağmen yanıt alamayan arkadaşları, yedek anahtarı kullanarak eve girdiklerinde, Budnik’i koltuk üzerinde hareketsiz ve kanlar içinde buldular.
Son görüşme tarihi bir hafta önceye dayanıyor
Olayın hemen ardından 112 Acil Çağrı Merkezine haber verilmesiyle birlikte, sağlık ekipleri ve Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri olay yerine yönlendirildi. Yapılan incelemelerin ardından Siarhei Budnik’in hayatını kaybettiği tespit edildi. Siroz hastalığı bulunan Budnik’in arkadaşlarıyla en son 12 Ocak’ta iletişim kurduğu öğrenilirken, savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekibi çalışmaları sonrasında Budnik’in cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.