Antalya'da Yangın Paniği: Otomobil Alev Alev Yandı
Antalya'da, seyir halindeyken yanmaya başlayan 07 KM 151 plakalı Kia marka otomobile, ilk müdahale polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Olay, Muratpaşa ilçesi Mehlet Mahallesi Meltem Bulvarı'nda saat 12.00 sıralarında meydana geldi.
Yangının Başlaması
Edinilen bilgiye göre, Adem D. isimli sürücü, aracının motor kısmından dumanlar çıktığını fark ederek hemen aracı yol kenarına çekti. Araçtan inen Adem D., kaputu açmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bu sırada, yoldan geçen resmi ve sicil polis ekipleri yangını fark ederek yangın söndürme tüpü ile müdahale etti.
Vatandaşların Müdahalesi
Polis ekiplerinin yardımına çevredeki vatandaşlar da koştu. Yangın, yol kenarındaki bir siteden temin edilen bahçe hortumu ile su tutarak söndürülmeye çalışıldı. Araçta LPG bulunması nedeniyle, trafik ekipleri yolu araç trafiğine kapattı.
İtfaiye Ekipleri Olay Yerinde
Durum, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler olay yerine sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Polis, itfaiye ve vatandaşların ortak çabasıyla yangın kısa sürede söndürüldü, ancak araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.





