Aydın’da Hayırseverden Görme Engellilere 8 Beyaz Baston Desteği

Aydın’da, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Bayram Özen’in çağrısına uyarak bir hayırsever 8 beyaz baston bağışında bulundu. Bu destek, 1067 görme engellinin özgürce dolaşmasını sağlayacak. Özen, bağışçıya teşekkür ederek, beyaz bastonun özgürlük simgesi olduğunu vurguladı.

Aydın’da, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Bayram Özen'in çağrısına uyarak

Aydın’da bir hayırsever, görme engelli bireylerin özgürce hareket edebilmesi için gerekli olan beyaz baston desteğine cevap vererek 8 adet baston bağışında bulundu.

Altı Nokta Körler Derneği’nin Başkanı Bayram Özen, Aydın’da yaşayan 1.067 görme engelli bireyin sosyal hayata katılımını artırmak ve dışarıda özgürce yürüyebilme imkanı sağlamak için beyaz bastonların önemine vurgu yaptı. Sosyal medya aracılığıyla yardıma ihtiyaç duyduklarını belirten Özen’in çağrısına yanıt veren bir hayırsever, derneğe 8 beyaz baston hediye etti. Başkan Özen, Aydın’daki görme engelli bireylerin güvenli bir şekilde sokaklarda dolaşabilmesi adına bu desteğin önemli olduğunu belirterek, hayırsever vatandaşa teşekkürlerini iletti. Özen, “Beyaz baston, özgürlük simgesidir. Bu ihtiyacımızı karşılamak için 8 beyaz baston bağışında bulunan değerli bankacı dostumuza içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sayesinde 8 görme engelli arkadaşımız Aydın’da daha rahat ve güvenli bir şekilde hareket edebilecek. Engellerin kaldırılması adına yaptığınız bu destek, bizim için son derece önemli. Duyarlılığınız ve şefkatli davranışınız için minnettarız” şeklinde konuştu.