Ayvalık’ta Başkan Ergin, 900 Emekçinin Bayram İkramiyelerini Hesaplarına Yatırdı

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, bayramlaşma etkinliğinde yaklaşık 900 emekçiye bayram ikramiyelerinin yatırıldığını duyurdu. Ergin, çalışanların aileleriyle birlikte harcama yapmasını temenni ederek, topluma hizmete devam edeceklerini belirtti.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, bayramlaşma etkinliğinde yaklaşık 900 emekçiye

Ayvalık’ın belediye başkanı Mesut Ergin, personeliyle gerçekleştirdiği bayramlaşma etkinliğinde yaklaşık 900 çalışanının bayram ikramiyelerinin hesaplarına yatırıldığını duyurdu.

Başkan Ergin, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ayvalık için büyük bir özveriyle birlikte çalıştığımız emekçi arkadaşlarımızla, artık gelenekselleşen bayram ikramiyelerini bu sene de hesaplarına yatırıyoruz. Onların aileleriyle birlikte güzel günlerde harcamalarını umuyoruz. Bayram süresince görev başında olmaya ve vatandaşlarımız için hizmet etmeye devam edeceğiz. Birlikte nice güzel bayramları kutlayalım Ayvalık’ım” ifadelerini kullandı.