Aziziye Belediyesi, karla mücadele faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.
Dün gece başlayan ve bugüne kadar süren kar yağışı sonrasında, belediye ekipleri sahada aktif olarak çalışmaya başladı. Erzurum’un en geniş merkez ilçesi olan Aziziye’de, 73 mahallede hem karla mücadele hem de tuzlama çalışmaları yapılıyor.
İlçede karla mücadele için tüm kaynaklarını seferber eden Aziziye Belediyesi’nde, Başkan Emrullah Akpunar, ekiplerin faaliyetlerini bizzat yerinde inceledi. Kar temizleme çalışmaları yapılan cadde ve sokaklarda belediye personeline eşlik eden Akpunar, çalışmalar hakkında bilgi alırken, aynı zamanda yerel halkla da bir araya geldi.
“Kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullanıyoruz”
Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Aziziye’nin geniş bir alan üzerine kurulu olduğunu belirtti ve “Bu kadar büyük bir alanda karla mücadele etmek zor ama çalışan arkadaşlarımızın gayretiyle bu iş bizim için bir gönül seferberliğine dönüştü. Tüm kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullanarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ekiplerimiz, karla mücadeleye gece gündüz demeden devam edecek. Ara cadde ve sokakların geçişlerini sağladık, ana yollar üzerinde de Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmalar sürüyor. Planlamamız çerçevesinde kar kaldırma ve taşıma işlemleri eş zamanlı olarak yürütülüyor” ifadelerini kullandı.
