Denizli'de Gece Yarısı Yangın: İki Ev Kül Oldu

Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Aliveren Mahallesi'nde, 00.00 sıralarında çıkan yangında iki müstakil ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangının nedeni henüz belirlenemedi. Muzaffer Öğmen ve babası Mehmet Öğmen'e ait evlerde çıkan alevler, mahalle sakinleri tarafından fark edilerek hemen itfaiyeye bildirildi. Yangın, kısa sürede büyüyerek bitişikteki yapılara sıçrama riski oluşturdu.

Bölgeye çok sayıda itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin yoğun müdahalesiyle alevler, komşu evlere sıçramadan kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmaması ise tek teselli kaynağı oldu.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için incelemeler başlatıldı. Yangınla ilgili soruşturma da devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı