Düzce'de Asfalt Sezonu Başladı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 2026 yılı asfalt sezonunun başlangıcında yeni yolları denemek için direksiyon başına geçti. İlk olarak Kirazlı D-100 bağlantısı üzerinde yerli otomobil TOGG ile seyahat eden Özlü, asfalt serim çalışmalarının tüm mahallelerde aralıksız devam edeceğini belirtti.

Asfaltlama Çalışmaları Hızla İlerliyor

Başkan Faruk Özlü, asfalt çalışmalarının hız ve kalite ile yürütülmesi talimatını verdi. Kirazlı Mahallesi'nde tamamlanan dolgu ve asfaltlama işlemlerinin çok kısa sürede bitirildiğini söyleyen Özlü, “Asfalt döktüğümüz ilk mahallemiz burası. Buradaki yolu bir gün içinde tamamladık. Şimdi Ağa Mahallesi'nde asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Düzce'nin Sorunlarına Hassasiyetle Yaklaşılıyor

Özlü, şehirdeki yatırımların planlı bir şekilde ilerlediğini vurgulayarak, “Düzce'nin tüm sorunlarını çok iyi biliyoruz. Asfaltlanmamış bir mahalle bile kalmayacak” dedi. Düzce'deki yol ağının uzunluğunun 1.021 kilometre olduğunu belirten Özlü, içme suyu altyapısı için kazılan yol uzunluğunun 60 kilometre olduğunu ifade etti.

Belediyecilikte Somut İşler Önemli

Düzcelilerin taleplerine titizlikle yaklaştıklarını belirten Özlü, belediyeciliğin somut işler yapmanın mutluluğunu verdiğini söyledi. “Cadde açmak, kaldırım döşemek gibi işler yaparak insanların hayatına dokunmak beni mutlu ediyor” diyerek, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Kaynak: AJANS