Batman’da 15 Yaşındaki Kızın Parmağına Sıkışan Metal Parça 1 Saatlik Müdahale ile Çıkarıldı

Batman’da 15 yaşındaki bir kız, evde bir metal parçayı parmağına geçirince sıkıştı. Ailesi tarafından hastaneye götürülen genç kızın parmağındaki parça, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik müdahalesi sonrası kesilerek çıkarıldı.

Batman'da 15 yaşındaki bir kız, evde bir metal parçayı parmağına

Batman’da, 15 yaşındaki bir kız çocuğunun başparmağına sıkışan metal parça, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik müdahalesi sonucu hastane acil servisinde kesilerek çıkarıldı.

İsmi henüz belirlenemeyen genç kız, evde oyun oynarken eline metal bir parça geçirdi. Fakat parmağında sıkışan bu parça, başparmağından bir türlü çıkarılamayınca ailesi, onu acil servise götürmeye karar verdi. Sağlık ekipleri de metal parçayı çıkarmayı başaramayınca, Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden yardım talep ettiler. İtfaiye görevlileri, yaklaşık bir saat süren yoğun çabanın ardından, metal parçayı spiral bir makine ile keserek genç kızın parmağından çıkardı.