Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Türkiye Kupası’nda Göztepe ile oynanan son maçın kadrosunda üç değişiklik yaparak, Süper Lig’de Kasımpaşa ile oynayacakları karşılaşmaya çıktı.
Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile bir araya gelen Beşiktaş’ta, teknik ekipteki Norveçli hocanın, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Göztepe’ye 3-1 mağlup oldukları mücadeledeki kadrosundan üç oyuncu değiştirdiği dikkat çekti. Kalede Ersin Destanoğlu’nun yerine Mert Günok’u tercih eden Solskjaer, savunmada Tayyip Talha ile Paulista arasında rotasyona gitti. Ayrıca, Rashica’yı yedek kulübesine çeken teknik adam, Ciro Immobile’yi ise ilk 11’de sahaya sürdü.
Beşiktaş’ın Kasımpaşa karşısındaki 11’i aşağıdaki gibidir:
“Mert Günok – Svensson, Paulista, Emirhan Topçu, Masuaku – Gedson, Chamberlain, Muçi, Joao Mario, Rafa Silva – Ciro Immobile.”
İtalyan golcü Immobile, 2 maçlık yedek kalma sürecinin ardından tekrar ilk 11’de forma giyecek. Solskjaer, oyuncusunu Süper Lig’de Galatasaray ve Türkiye Kupası’ndaki Göztepe karşılaşmalarında yedek olarak tutmuştu. Göztepe ile oynanan karşılaşmada 83. dakikada oyuna dahil olan Immobile, Galatasaray maçında ise süre almamıştı.
Devre arası transfer döneminde Beşiktaş’tan Kasımpaşa’ya kiralık olarak geçiş yapan Can Keleş, bugün siyah-beyazlılara karşı 11’de görev aldı. Ligin ilk yarısında Beşiktaş formasıyla Kasımpaşa, Hatayspor ve Adana Demirspor maçlarında toplamda 89 dakika süre bulan Can, Kasımpaşa’da ise 9 karşılaşmada 191 dakika mücadele etti.