Ankara’da düzenlenen okullar arası çim hokeyi turnuvasına katılan Akşemseddin Ortaokulu, Beypazarı’ndan ilk kez takımıyla yer alarak önemli başarılar elde etti.
Bu turnuvada küçük kızlar kategorisinde il birincisi, küçük erkeklerde il ikincisi, yıldız kızlarda il ikincisi ve yıldız erkeklerde il dördüncüsü olarak büyük bir başarı sergileyen Akşemseddin Ortaokulu, ayrıca Türkiye Şampiyonası’nda yıldız kızlar, küçük kızlar ve küçük erkekler takımlarıyla Ankara’yı temsil etme şansını yakaladı.
Akşemseddin Ortaokulu Müdürü Özgür Bediz, çim hokeyinin Beypazarı’na yeni bir spor dalı olarak gelmesine rağmen ulaşılan bu başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Gençlerimize ve çocuklarımıza farklı alanlarda fırsatlar sunmayı amaçlıyoruz. Bu süreçte öğretmenlerimize ve turnuvaya katılımda yardımcı olan Beypazarı Belediyesi’ne teşekkür ediyorum,” dedi.