Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Ar-Ge ve Sanayi İş Birliği İçin Granit Seramik Fabrikasını Ziyaret Etti

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, granit seramik fabrikasına yaptığı ziyarette Ar-Ge ve üniversite-sanayi iş birliği konularını ele aldı. Fabrika Müdürü Ercan Çelik’le yapılan toplantıda ortak projelerin önemi vurgulandı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı,

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, bir granit seramik fabrikasını ziyaret etti. Ziyaretin amacı, üniversite-sanayi iş birliğini güçlendirmek ve Ar-Ge projeleri gibi konularda fikir alışverişinde bulunmaktı.

Ziyaret sırasında gerçekleştirilen toplantıda, Fabrika Müdürü Ercan Çelik ile bir araya gelen Rektör Kaplancıklı, üniversite ile seramik sektörü arasında eğitim, araştırma ve uygulamalı projeler alanında ortak çalışmalar yapmanın önemine dikkat çekti. Ziyaret sonrasında, Rektör Prof. Dr. Kaplancıklı, fabrika temsilcilerine teşekkür ederek projelerinde başarılar diledi.