Çocuklara Bisiklet Hediye Edildi

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından “Biz Büyük Bir Aileyiz” mottosuyla düzenlenen etkinlikte, Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, ebeveyn kaybı yaşamış çocuklar ve onlara bakım veren aileleriyle bir araya geldi. Programda, devletin her zaman çocukların ve ailelerinin yanında olduğu mesajı verildi.

Devletin Destekleri ve Çocukların İhtiyaçları

Programda konuşan Vali Köşger, ebeveyn kaybı yaşayan çocukların desteklenmesi gerektiğini belirtti. “Ailelerimiz bilsinler ki devletimiz her zaman onların yanında. Çocuklarımızın ne ihtiyacı varsa karşılamaya, eksik kaldıkları her noktada devletimiz imkânlarını seferber etmeye hazır” dedi.

Bisikletler ve Hareketin Önemi

Etkinlikte, Vali Köşger, 50 çocuğa bisikletlerini takdim ederek onların heyecanına ortak oldu. Ayrıca, çocuklara ekran maruziyetinin zararlarından bahsederek, açık havada spor yapmanın önemini vurguladı. “En güzeli açık havada spor yapmak, bisiklete binmek, kitap okumak ve kendimizi hedeflerimiz doğrultusunda geliştirmektir” diyerek çocuklara tavsiyelerde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı