Büyükçekmece’de Başkan Akgün, Kadir Gecesi’nde İftar Sofrasında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kadir Gecesi’nde vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. İftar sonrası teravih namazı kılan Akgün, bu kutsal gecenin tüm İslam alemine mutluluk getirmesini diledi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kadir Gecesi’nde vatandaşlarla iftar

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kadir Gecesi vesilesiyle Büyükçekmeceli vatandaşlarla bir iftar programında bir araya geldi.

Kuba Cami avlusunda düzenlenen iftar sofrasına ilgi yoğun olurken, Başkan Akgün, vatandaşlarla birlikte iftar sonrası teravih namazını kıldı. Program, Büyükçekmece İlçe Müftüsü Nusret Karabiber’in Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı ve katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

‘’Kadir Gece’miz mübarek olsun’’
İftar yemeğinde bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kadir Gecesi’nin tüm İslam alemi için huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunarak şunları belirtti: “Ramazan ayının son günlerine yaklaşmış bulunuyoruz. Bu ay içinde en özel gece Kadir Gecesi’dir. Aile iftarlarımız burada sona erdi. Allah, bize bir sonraki Kadir Gecesi’nde burada tekrar bir araya gelmeyi nasip etsin. Herkesin evine, mutfağına, gönlünde bereket dilerim. Bu mübarek gece hürmetine, dualarımızın Yüce Allah katında kabul olmasını temenni ediyorum. Geçmişlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Vatanımızın kuruluşundan bugüne kadar bu topraklar için mücadele eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehit ve gazilerimizin ruhları da şad olsun. Allah, bizlere sağlık, mutluluk ve huzur versin. Kadir Gece’miz, tüm İslam âleminin huzur ve mutluluğa kavuşmasına vesile olsun.”