Türkiye’de 31 Mart 2025 tarihinde gerçekleştirilen Yerel Seçimlerde Çameli Belediye Başkanı olarak seçilen Cengiz Arslan, görevde geçirdiği bir yılın ardından yapılan projeleri ayrıntılı bir şekilde aktardı. Başkan Arslan, “Çameli’nin yaşam standardını yükseltecek olan projelerimizi kararlılıkla hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bir yıl içerisinde birlikte fazla şey başardık.” şeklinde konuştu.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 31 Mart 2025 yerel seçimlerinde elde ettiği başarı sonrası, geride bıraktığı bir yılın analizini yaparak yatırımlar hakkında bilgi aktardı. Başkan, belediyenin kalkınması için her mahalleye eşit hizmet verme prensibiyle kesintisiz çalışmalar yaptıklarını belirtti. “İlçemiz için ne varsa mahallelerimizde de olması gerektiği bilinciyle, bir yıl içerisinde belediyemizin araç parkına önemli yeni yatırımlar ekledik.” ifadelerini kullandı.
Başkan Arslan, yapılan önemli yatırımların yol inşa projelerine önemli katkılar sağladığını da vurgulayarak, “Zabıta birimimize, denetim görevlerini daha etkin bir şekilde yürütebilmek ve halkımıza hızlı hizmet sunabilme amaçlı yeni bir araç temin ettik. Yol yapım ve genişletme çalışmalarında hız kazanmak ve vatandaşlarımızın ulaşım rahatlığını artırmak için, belediyemizin bütçesine yük getirmeden sıfır kilometre ve son model bir greyderi araç parkımıza dahil ettik. Ayrıca, ilçemizin her mahallesine güvenli ve huzurlu ulaşım sağlamak hedefiyle, asfalt atma kamyonu da filomuza katıldı. Bu yatırım, yol projelerimize ciddi katkı verecek.” dedi.
Başkan Arslan, bir yıl boyunca belediyeye eklenen araçların ve iş makinelerinin projelerin vazgeçilmez bir parçası olacağını belirtirken, “Geçmişte belediyemize kazandırdığımız iş makineleri ve araçlar, sosyal belediyecilik anlayışımızla yürüttüğümüz hizmetlerin kritik bir unsurunu oluşturuyor. Gelecek süreçte de Çameli’nin yaşamsal kalitesini artırmaya yönelik projelerimizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bir yılda birçok şeyi birlikte başardık.” şeklinde açıklamalarda bulundu.