A Milli Erkek Basketbol Takımı Litvanya ile Karşılaşıyor

A Milli Erkek Basketbol Takımı kaptanı Cedi Osman, Litvanya maçıyla ilgili basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Osman, “Kendi taraftarımızın önünde çok önemli bir maça çıkıp galibiyetlerimizle devam etmek istiyoruz” dedi.

A Milli Takım, 27 Ekim Cuma günü Dünya Kupası Elemeleri 2. Tur J Grubu'nda Litvanya ile sahasında karşı karşıya gelecek. Basketbol Gelişim Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında, kaptan Cedi Osman, takımın hazırlıklarının iyi gittiğini belirterek, “İlk grubu 6'da 6 bitirdik ama ikinci grup daha zorlu rakipleri beraberinde getiriyor. İtalya, Litvanya, İzlanda gibi takımlarla mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Osman, Litvanya'nın tam kadro gelmemiş olmasının maçın zorluk derecesini azaltmayacağını vurgulayarak, “Her zaman yüzde yüzümüzle oynamalıyız. Taraftarlarımız bize her zaman destek verdi, bu maçta da en iyi basketbolumuzu oynamak istiyoruz” şeklinde konuştu. Bu karşılaşma, A Milli Takım'ın ikinci grup yolculuğuna galibiyetle başlaması açısından büyük önem taşıyor.

Kaynak: AJANS