Ceren Arslan, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesini Geleneksel Türk Okçuluğunda Gururlandırdı

Tavşanlı’dan Ceren Arslan, Bursa’daki Geleneksel Türk Okçuluk bölge elemelerinde Minik Kızlar kategorisinde ikincilik elde ederek Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. Antrenörü Rıdvan Karaboğa, Ceren’in başarısını gurur verici bulduğunu belirtti.

Tavşanlı'dan Ceren Arslan, Bursa'daki Geleneksel Türk Okçuluk bölge elemelerinde Minik

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden Ceren Arslan, geleneksel Türk okçuluğu alanında elde ettiği başarı ile büyük bir sevinç kaynağı oldu. Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü’nde antrenman yapan Ceren, Bursa’da gerçekleştirilen Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Geleneksel Türk Okçuluk salon puta bölge eleme yarışmalarında dikkat çekici bir başarıya imza attı.

12-13 yaş grubundaki Minik Kızlar kategorisinde yarışan genç sporcu, sergilediği etkileyici performansla bölge ikincisi olarak önemli bir başarıya ulaştı. Bu başarılı sonuç, Ceren Arslan’ın 24-25 Mayıs 2025 tarihlerinde Samsun’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmasına olanak tanıdı. Antrenörü Rıdvan Karaboğa, sporcusunun bu elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Ceren, olağanüstü bir başarı gösterdi. Kendisi ve ailesini kutluyoruz,” şeklinde konuştu.