Kastamonu 1. Amatör Lig’de zafere ulaşan Cide Belediyesporlu Samed Duman, etkinlik sırasında tribünde bulunan kız arkadaşına evlilik teklifi yaptı.
Cide Belediyespor, Pınarbaşıspor’u 8-0 mağlup ederek şampiyonluk elde etti ve Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için play-off turuna katılma hakkı kazandı. Takım, statta kupa kaldırarak büyük bir kutlama gerçekleştirdi. Maçın ardından Samed Duman, oyun sırasında tribünde izleyen kız arkadaşı Rabia Aydın’ı sahaya çağırdı. Taraftarlar, Duman’ın evlenme teklifini desteklemek amacıyla “Benimle evlenir misin?” yazılı pankart açtı. Duman, bu anı değerlendirerek, yüzüğü kız arkadaşına uzatıp evlenme teklifinde bulundu ve Aydın’ın kabul etmesi üzerine diğer oyuncular coşkuyla çifti tebrik etti.
Kutlamaların ardından Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, oyunculara kupayı takdim ederek, şampiyonlukları için takımları ve yönetimi tebrik etti ve verdikleri sözleri yerine getirdikleri için teşekkürlerini iletti.