Corendon Turizm Grubu, Tenis Projeleri İçin Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı ile Bir Araya Geldi

Corendon Turizm Grubu, tenis projelerini geliştirmek için önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Şafak Müderrisgil, Yıldıray Karaer ile işbirlikleri, genç sporcuların desteklenmesi ve tenis turizminin Türkiye ekonomisine katkıları üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Corendon Turizm Grubu, tenis projelerini geliştirmek için önemli bir toplantı

Corendon Turizm Grubu, tenis alanındaki projelerini ileri taşımak amacıyla oldukça önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Şafak Müderrisgil, Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ile bir araya gelerek görüşmelerde bulundu.

Toplantıda, Corendon Turizm Grubu’nun tenis sporuna yaptığı katkılar ve ilgili yatırımlar üzerinde duruldu. Aynı zamanda Türkiye Tenis Federasyonu ile gelecekteki olası iş birlikleri de masaya yatırıldı. Corendon Tennis Club’ın sunduğu olanaklar, Antalya’da tenis sporunun yaygınlaşması için gerçekleştirilebilecek projeler ve federasyonun bu konudaki planları üzerinde kapsamlı bir bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Ayrıca, tenis sporunun gelişimi için yürütülecek projeler, genç sporcuların desteklenmesi ve spor turizminin güçlendirilmesi konularına da değinildi. Özellikle tenis turizminin Türkiye için büyük bir fırsat sunduğu vurgulandı ve bu alana yapılacak yatırımların hem yerel ekonomi hem de tenis sektörü üzerinde önemli etkilere sahip olacağı ifade edildi.