Cumhurbaşkanına Sosyal Medyadan Hakaret Eden Kadın Gözaltına Alındı

İstanbul’da, Cumhurbaşkanı’na hakaret eden 40 yaşındaki Banu Ö. gözaltına alındı. Ekrem İmamoğlu’na yönelik yolsuzluk soruşturmaları sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle evinde yakalanan Banu Ö., adli tıptan sonra psikiyatri hastanesine sevk edildi.

İstanbul'da, Cumhurbaşkanı'na hakaret eden 40 yaşındaki Banu Ö. gözaltına alındı.

İstanbul’da, Cumhurbaşkanına hakaret içeren paylaşımlar yaptığı iddia edilen bir kadın gözaltına alındı.

Banu Ö. isimli 40 yaşındaki kadın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ekrem İmamoğlu hakkında yürütülen yolsuzluk ve terör soruşturması sürecinde, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanına hakaretler savurdu. Beykoz’daki ikametinde gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alınan Banu Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından Adli Tıp Şube Müdürlüğüne sevk edildi.

Buradaki tıbbi muayenenin sonucunda, kadın için üç hafta gözlem altında tutulma kararı alındı ve Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne gönderildi.