Daday’daki Mobilya Üretim Tesisinde Çatı Yangını Kontrol Altına Alındı

Kastamonu’nun Daday ilçesindeki Hüseyin Maden’e ait mobilya üretim tesisinin çatısında çıkan yangın, ihbarın ardından itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangında tesis büyük zarar gördü ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kastamonu'nun Daday ilçesindeki Hüseyin Maden'e ait mobilya üretim tesisinin çatısında

Kastamonu’nun Daday ilçesinde bir mobilya üretim tesisinin çatısında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Olay, Daday’daki Sanayi Sitesi’nde gerçekleşti. Elde edilen bilgilere göre, Hüseyin Maden’e ait olan mobilya üretim tesisinin çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören çevredekiler durumu hemen itfaiye ekiplerine iletti. İhbar üzerine hızlıca olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürebildi. Yangın sırasında tesisin içindeki araçlar, vatandaşlar tarafından güvenli bir şekilde tahliye edildi. Çatıda önemli hasar meydana getiren yangınla ilgili olarak ilgili kurumlar tarafından bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.