Trabzon’un Akçaabat ilçesinde denize düşerek hayatını kaybeden genç adam, Kastamonu’da toprağa verildi. Gencin, üniversite diploma töreni için Trabzon’da bulunduğu ifade edildi.
Olay, 26 Mart sabahı Trabzon’un Akçaabat bölgesinde meydana geldi. Balıkçılar, denizde bir erkek cesedi bulduktan sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine ulaşan Sahil Güvenlik ve deniz polisi ekipleri, denizden alınan cenazenin Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesine kayıtlı olan Yunus Emre Öztürk’e ait olduğunu tespit etti.
Yapılan otopsi sonrasında, Öztürk’ün cenazesi Kastamonu’ya nakledildi. Esentepe Mahallesi’nde bulunan Suluceviz Yıldırım Beyazıt Camii’nde ikindi namazı kılındı ve ardından helallik alınarak Oğuz, aile mezarlığına defnedildi. Genç adamın Trabzon’a üniversite diplomasını almak için gitmiş olduğu öğrenildi.