Denizli, Bilek Güreşi Gençler Grup Şampiyonası’na 12-13 Nisan 2025 tarihlerinde ev sahipliği yapacak

Denizli, 12-13 Nisan 2025’te Bilek Güreşi Gençler Grup Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. 11 ilden 270 sporcunun katılacağı yarışmalar Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Erdoğan, katılımcılara başarılar diledi.

Denizli, 12-13 Nisan 2025'te Bilek Güreşi Gençler Grup Şampiyonası'na ev

Denizli, 12-13 Nisan 2025 tarihlerinde Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler Grup Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan müsabakalara, 11 farklı ilden toplamda 270 sporcu katılım gösterecek.

2024-2025 Okul Sporları Faaliyet Takvimi çerçevesinde düzenlenen bu önemli etkinlik, Denizli’de gerçekleştirilmeye devam ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Bilek Güreşi Grup Müsabakaları, genç sporcuların yarı final için mücadele edeceği bir platform sunacak. Maçlar, Gümüşler bölgesindeki Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Yarışmalar için Denizli’ye gelecek olan tüm takımlara kazasız bir yolculuk dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Erdoğan, şampiyonanın centilmenlik içinde geçmesini temenni etti. Gençlerin spor ve akademik kariyerlerinde ilerlemeleri adına Okul Sporlarına verdikleri önemi vurgulayan Erdoğan, denizli’deki yarışmalara katılacak tüm sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.