Denizli'de Kaybolan Alzheimer Hastası Adam İçin Arama Çalışmaları

Denizli'de yaşayan 79 yaşındaki Alzheimer hastası Behçet Bilgiç, 25 Ağustos Salı günü kayboldu. O tarihten bu yana kendisinden haber alınamayan Bilgiç'in boyunun 1,75 metre, kilosunun ise yaklaşık 75 kilogram olduğu bildirildi.

Behçet Bilgiç'in kumral tenli, kır saçlı ve kahverengi gözlü olduğu öğrenildi. Kaybolduğu sırada üzerinde lacivert pantolon ve yeşil atlet bulunduğu kaydedildi. Ailesi, Alzheimer hastası olması nedeniyle sağlık durumundan endişe duymakta ve Bilgiç'in bir an önce bulunması için yardım çağrısında bulunmaktadır.

Yakınları, Bilgiç'i gören, kendisi hakkında bilgi sahibi olan veya bulunduğu yeri bilenlerin en yakın emniyet birimine ya da güvenlik güçlerine bilgi vermelerini talep etti.

Kaynak: AJANS