Diyarbakır’da Husumetli Aileler Arasında Çıkan Silahlı Kavgada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 5 Gözaltı

Diyarbakır’ın Çermik ilçesindeki Dikyol Mahallesi’nde iki aile arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Erdal Başıbüyük, Ercan Başıbüyük ve Ömer Yaman hayatını kaybederken, üç kişi yaralandı. Olay sonrası 5 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır'ın Çermik ilçesindeki Dikyol Mahallesi'nde iki aile arasında çıkan tartışma

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde meydana gelen silahlı kavga sonucunda 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 3 kişinin yaralandığı bilgileri geldi. Olayla ilgili olarak 5 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Dikyol Mahallesi’nde iki aile arasında daha önce var olan bir husumetin tartışmaya dönüşmesiyle başladı. Kısa bir süre içinde silahlı çatışmaya dönüşen olayda kardeşler Erdal Başıbüyük, Ercan Başıbüyük ile Ömer Yaman yaşamını yitirdi. Olayda ağır yaralanan bir kişinin de bulunmasının yanı sıra toplamda 3 kişi yaralandı.

Soruşturma çerçevesinde 5 kişinin gözaltına alındığı, kaçan bir kişinin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Bölgedeki güvenlik tedbirleri artırılmış durumda.