Düzce’de Trafik Denetimlerinde 79 Araç Trafikten Men Edildi

Düzce’de 17-23 Şubat tarihleri arasında polis ve jandarma, 11 bin 400 aracı denetleyerek 79’unu trafikten men etti. 1,306 sürücüye ceza kesilirken, 11 sürücü alkolden işlem gördü. Denetimlerin süreceği belirtildi.

Düzce'de 17-23 Şubat tarihleri arasında polis ve jandarma, 11 bin

DÜZCE (İHA) – Düzce ilinde, polis ve jandarma trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, toplam 11 bin 400 otomobil ve 510 motosiklet kontrol edildi. Bu denetimler sonucunda 79 araç trafikten men edildi.

17-23 Şubat tarihleri arasında Düzce’de yapılan denetimler, suçların önlenmesi ve suçluların tespit edilmesi amacıyla gerçekleştirildi. Denetimlerde 11 bin 400 aracın yanı sıra 510 motosiklet ve 207 servis aracı da incelendi. Bu kontroller neticesinde, kusurlu bulunan bin 306 sürücüye idari para cezası kesildi. Ayrıca, 11 sürücüye alkollü araç kullanmaktan işlem yapılırken, 79 araç ile ilgili olarak trafikten men uygulaması gerçekleştirildi.

Yetkililer, ehliyetsiz sürücüler, emniyet kemeri takmayanlar, trafik ışıklarına uymayanlar, hız limitlerine dikkat etmeyenler ve yaya geçitlerinde yayalara öncelik vermeyen sürücüler üzerinde denetimlerin süreceği bilgisini verdi.