Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, emekli olan çalışanları onurlandırmak amacıyla yemekli bir veda etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikte, İl Müdürü Levent Çakmur, emekli olan personele plaket takdiminde bulundu.
Kamp Eğitim Merkezi’nde düzenlenen veda yemeğine, Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur’un yanı sıra Hizmet, İlçe ve Şube Müdürleri de katıldı. Yemek sonrası emekli edilen çalışanlara plaket verildi. Çakmur, plaketlerini takdim ettiği meslektaşlarına, yeni yaşamlarında sağlık ve mutluluk dolu günler diledi.
Çakmur, konuşmasında, “Kurumumuza yıllarınızı adadınız ve çeşitli birimlerde önemli görevler üstlendiniz. Bugün emekli oldunuz ve biz de yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür etmek istiyoruz. Önünüzdeki süreçte sağlık ve mutluluk diliyoruz” ifadelerini kullandı. Emekli olan çalışanlar ise, Levent Çakmur ve tüm yöneticilere bu anlamlı organizasyon için minnettarlıklarını dile getirdi.