Erzurum Kent Konseyi Başkanı Tanfer’den Aziziye Belediye Başkanı Akpunar’a destek ziyareti

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar’ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Akpunar, Kent Konseyleri’nin demokrasideki önemine vurgu yaparak iş birliği taahhüdünü yineledi. Gelecek projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Aziziye Belediye Başkanı Emrullah

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleriyle birlikte Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar’ı ziyaret ederek, başkanın çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sırasında, Aziziye Belediye Başkanı Akpunar, Kent Konseyi üyelerinin bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Aziziye Belediyesi’nin ilçe genelinde yürüttüğü projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akpunar, Kent Konseylerinin demokrasinin ve katılımcılığın temel taşları olduğuna dikkat çekti.

Erzurum Kent Konseyi ile sürekli bir iş birliği içinde olduklarını söyleyen Başkan Akpunar, “Henüz aynı kentte yaşamakta ve aynı havayı soluyorsak, ortak değerlerimize sahip çıkmalıyız. Aziziye Belediyesi olarak, Kent Konseyi ile iş birliğine her zaman açık olduğumuzu belirtmek isterim. Şehrin gelişimine katkı sunan Kent Konseyi’nin kıymetli başkanı Hüseyin Tanfer ve değerli üyelerine başarılar diliyorum,” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Tanfer, gelecekteki projeler ve işbirlikleri üzerine görüş alışverişinde bulundu. Kent Konseyi’nin sürmekte olan çalışmaları ve planlanan projelerle Erzurum ile çevre ilçelerin sosyal ve kültürel yaşamına katkıda bulunmaya devam edeceği ifade edildi. Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Erzurum Kent Konseyi’nin faaliyetlerini destekleme kararlılığını vurgulayarak, Başkan Tanfer ile Yürütme Kurulu üyelerine teşekkür etti.