Erzurum’da cüzdan bulan temizlik görevlisi ödüllendirildi

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde, Temizlik İşleri personeli Mustafa Kaban, bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti. Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Kaban’ı ödüllendirerek dürüstlüğünü takdir etti.

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde, Temizlik İşleri personeli Mustafa Kaban, bulduğu cüzdanı

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde, belediyede görev yapan bir çalışan, bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırarak takdir topladı. Belediye Başkanı Mahmut Uçar, bu örnek davranışı ödüllendirerek kutladı.

Başkan Uçar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Görev sırasında içerisinde önemli bir miktar para bulunan bir cüzdan bulan ve sahibine teslim eden Yakutiye Belediyemiz Temizlik İşleri’nde çalışan Mustafa Kaban’ı ağırladık. Bu davranışından dolayı kendisine teşekkür ederek bir ödül verdik. Dürüstlüğü ve vicdanıyla herkes için örnek olan Mustafa Kaban kardeşimizi tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verdi.