Esenler’de Halk Pazarında Narkotik Madde Satışı Yapan Şahıs Suçüstü Yakalandı

İstanbul Esenler’deki bir halk pazarında narkotik madde satışı yapan M.G., domatesler arasındaki kokaini satarken suçüstü yakalandı. 11,46 gram kokain ile 8,815 TL ele geçirildi. M.G. tutuklanırken, diğer şüpheliler Y.K. ve A.A. adli kontrolle serbest bırakıldı.

İstanbul Esenler'deki bir halk pazarında narkotik madde satışı yapan M.G.,

İstanbul’un Esenler ilçesinde bir halk pazarında meyve ve sebze tezgahında narkotik madde sattığı belirlenen bir kişi, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin, domateslerin arasında gizlediği uyuşturucularla birlikte ele geçirildiği ve adliyeye sevk edilerek tutuklanıp cezaevine gönderildiği bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, ‘narkotik madde ticareti’ ile ilgili yaptığı operasyonlar kapsamında, Esenler Menderes Mahallesi’nde yer alan bir halk pazarındaki sebze meyve satıcısı hakkında ihbar aldı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, şüpheliyi domateslerin arasında saklanmış olan uyuşturucuları satış yaparken suçüstü yakaladı. Narkotik madde satışı yapan şüpheli M.G., ve alıcılar Y.K., ile A.A., olay yerinde gözaltına alındı. Yapılan aramalar sonucunda, sebze ve meyve kasaları arasında gizlenmiş halde 11,46 gram kokain, 8.815 TL nakit para ve bir cep telefonu bulundu.

Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Şüphelilerden Y.K. ve A.A. hakkında adli kontrol kararı uygulanırken, M.G. adlı şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca, polis ekiplerinin narkotik madde satışını tespit ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.